China stijve doos die machine maken fabrikant

Betere enkel de Werken!

Intelligent de Automatiseringsco. van Guangdong Lishunyuan, Ltd.

Nieuw Product: Dubbele Visuele Prositioning die Machine lijmen

nieuws

February 22, 2021

Goed geluk met uw werk door het nieuwe jaar!

De voetzoekers brullen, begin goed geluk, in de levendige beginceremonie, de voorzitter van Zhengli Rao met een toespraak. Het zei dat in het afgelopen jaar, door het harde werk van al personeel, Lishunyuan uitstekende resultaten heeft bereikt. Het afgelopen jaar is onvergetelijk geweest, en het Nieuwjaar is meer waard het verheugen zich op. Het plan van een jaar begint in de lente. In de lente van 2021, zal al personeel van Lishunyuan het verleden dragen en zal de toekomst, openen en zal zich aan het werk op van plan geweest, stap voor stap en een realistische manier, om verdere verwezenlijkingen te maken en de toekomst te winnen wijden.

 

      laatste bedrijfsnieuws over Goed geluk met uw werk door het nieuwe jaar!  0

      

      laatste bedrijfsnieuws over Goed geluk met uw werk door het nieuwe jaar!  1

 

Het bedrijf begon op de eerste dag van verrichting op te leiden om een goede milieu en een atmosfeer voor de onderneming en de werknemers tot stand te brengen om zich samen te groeien en samen met de marktvraag te ontwikkelen.

 

     laatste bedrijfsnieuws over Goed geluk met uw werk door het nieuwe jaar!  2

    

     laatste bedrijfsnieuws over Goed geluk met uw werk door het nieuwe jaar!  3

 

Wij zien van het buitengewone jaar 2020 en verheugen ons op 2021.New-Jaar nieuwe atmosfeer, coëxisteren de kansen en de uitdagingen, zal de droom stap voor stap in onze inspanningen kunnen bereiken!

 

 

 

Contactgegevens