China stijve doos die machine maken fabrikant

Intelligent de Automatiseringsco. van Guangdong Lishunyuan, Ltd.

Nieuw Product: Dubbele het Voeden en Prositioning-Machine

Intelligente Hoge snelheid volledig Automatische 2 die in 1 Stijve Doos Machine maken

Contactpersoon:  Aureal Wei     Telefoon: +8613702379158   WhatsAPP: +8613480434844

Nieuws

March 20, 2021

Militair op:leiden-leer militairstijl, versterken hun eigen kwaliteit

Lishunyuan voerde een 12 dag militaire opleiding uit, waarin al bedrijfpersoneel speciale opleiding ontving. De militaire opleiding om het bewustzijn van het cadre beheersplan te verbeteren als geheel, de jonge die reactie van het werknemers sterk-wapen aan bewustzijn wordt meegesleept, de samenhang van het voortreffelijkheidsteam als doel bevorderen, liet mensen de ziel van ijzer, dicht het voelen militairentemperament, persoonlijke beklimming door activiteiten, uitsmeltend team, inspanningen om een team met hoge uitvoerige kwaliteit te bouwen en bewustzijn van goed, op hoog niveau ervaren van innovatie en uitvoeringscapaciteit bij de kern van het beheersteam.

 

        laatste bedrijfsnieuws over Militair op:leiden-leer militairstijl, versterken hun eigen kwaliteit  0

 

De militaire discipline is als ijzer, zal is als moedig staal, om de last te dragen, voor prima streven. Voor deze dag, hield Lishunyuan de „graduatie“ ceremonie van militaire opleiding, en de resultaten van deze dagen opleiding werden getoond één voor één en werden genoteerd door het het beheerskader van het bedrijf.

 

       laatste bedrijfsnieuws over Militair op:leiden-leer militairstijl, versterken hun eigen kwaliteit  1

 

Linker! „Maart! In de militaire opleidingsoefening, waren de teamleden in stap met elkaar. Zij voltooiden de uitdagingen van de militaire opleiding met hoge niveaus van discipline zoals staal, die de geest tonen om omhoog aan moeilijkheden onder ogen te zien en de moed te tonen om zwaarden te gebruiken.

 

       laatste bedrijfsnieuws over Militair op:leiden-leer militairstijl, versterken hun eigen kwaliteit  2

 

       laatste bedrijfsnieuws over Militair op:leiden-leer militairstijl, versterken hun eigen kwaliteit  3

 

Daarna, zal Lishunyuan tonen in de militaire opleiding niet bang van ontbering, eenheid is en de samenwerking, om durft te zijn eerste van de fijne stijl van het werk aan het dagelijkse werk, uit de versnelling lopen, de bevordering van het werk van het bedrijf op een nieuw niveau versnellen!

 

      laatste bedrijfsnieuws over Militair op:leiden-leer militairstijl, versterken hun eigen kwaliteit  4

Contactgegevens